B•TALENT
ONTPLOOI JE TALENT

Zin in maandag?Ken je je talent?Doe je je werk met zin?Moe maar voldaan of enkel moe na het werk?

_ADS7994

Loopbaanbegeleiding.

“CHOOSE A JOB YOU LOVE, AND YOU WILL NEVER HAVE TO WORK A DAY IN YOUR LIFE.”

Loopbaanbegeleiding helpt je om het antwoord te vinden op de loopbaanvragen waar je mee zit. Je krijgt zicht op wat je energie geeft, wat je graag doet, wat je goed kan en in welke context je het best functioneert. Zo krijg je alle troeven in eigen handen om een job te vinden die écht bij jou past. Vraag je VDAB loopbaancheque nu aan. Dit kost je slechts € 40,00 en je krijgt er 4 uur coaching voor. Een tweede cheque geeft je recht op nog eens 3 uur extra.

Iedereen is welkom, of je nu theoretisch of praktisch bent geschoold, in een overheids- of privé organisatie of als zelfstandige werkt. Of je nu zinzoeker, smaakmaker, stille helper, ideeënfontein, plantrekker, jazegger, bezige bij of foutenspeurneus,… bent.

Als arbeidspsycholoog, met goede kennis van de arbeidsmarkt wil ik je concreet helpen in de richting van een loopbaan die je zelf vorm kan geven en die bij je talenten past.

Persoonlijke coaching.

"Je komt verder als je dicht bij jezelf blijft."

Persoonlijke coaching helpt je om duurzame mentale vitaliteit te krijgen. Je krijgt zelfvertrouwen en je leert dat je elk doel kan bereiken, in kleine stappen. Je leert jezelf te aanvaarden zoals je bent en te focussen op wat je écht wilt. Je vindt de rust en de kracht in jezelf.

We volgen daarbij een gestructureerd en doelgericht proces. Als coach hanteer ik een onderzoekende en waarderende aanpak. Zo zet ik je aan tot het vergroten van je persoonlijke effectiviteit. Jij ontwikkelt jouw mentale vitaliteit en veerkracht versterkt je talenten. Dit voorkomt en verhelpt stressklachten, overspannenheid en burn-out, en vergroot je veerkracht.

_ADS7935
_ADS8020

Talent Coaching.

"Elke talent is een gave. Wat je er mee doet is een keuze."

Talent coaching helpt je om je talent te ontdekken, te benutten en verder te ontwikkelen. Als je je talenten benut en ontplooit voel je je vitaler en gelukkiger. Vooral als je deze talenten kan inzetten voor wat zinvol is voor jou.

Het coaching traject is een ontdekkingstocht, langs voorbije ervaringen en ongekende wegen. Je wordt ondersteund om je talenten te ontdekken via nieuwe ervaringen, door gesprekken en feedback van anderen en aan de hand van diverse tools. Je leert om je talenten positief in te zetten, deze nog verder te versterken en je valkuilen te vermijden. Op die manier kan je bewust keuzes maken voor je loopbaan, zodat je je talenten maximaal en met veel goesting kan inzetten op een zinvolle manier.

Copyright - B•Talent
TEL : 0468 250 215