B•TALENT
ONTDEK ZELF TALENT MET ASSESSMENT OEFENINGEN

Assessment oefeningen.

Ben je een organisatie die zelf het talent van (potentiële) medewerkers in kaart wil brengen? Gebruik dan (online) simulatie oefeningen, zoals analyse- en presentatie oefeningen, management rollenspellen, commerciële rollenspelen, op maat of in een bedrijfscontext die past bij jouw organisatie.

Curaplace-logo

C

CuraPlace.

CuraPlace werd opgericht na een fusie tussen 2 privé zorgorganisaties en een overheidsorganisatie. CuraPlace is nu één van de meest toonaangevende aanbieders van zorg in de regio, vooral naar senioren toe, met 3 ziekenhuiscampussen, 54 woonzorgcentra, serviceflats en service-residenties. CuraPlace wil innovatieve referentiezorg bieden, en zo op maat zorg aanbieden volgens de noden en beleving van elke patiënt, cliënt en bewoner. Het is een snel groeiende organisatie dat inzet op “ouderenzorg voor iedereen”.

p

Purona.

Purona Company International, kortweg Purona, heeft een duidelijke slogan: Puur Plantaardig. Zorg dragen voor onze gezondheid en voor onze planeet is hun missie. Voedzame én lekkere producten maken is de strategie. Zo is Purona een internationale toonaangevende organisatie geworden. De producten van de Groep zijn verkrijgbaar op vijf continenten. Het gamma van producten omvat Drinks, Desserts en Kookproducten .


C

Cardio Centre Inc.

CCI ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt een familie van innovatieve cardiologische apparaten en oplossingen die worden gebruikt bij de diagnose, behandeling en revalidatie van patiënten met hartaandoeningen. Tegenwoordig heeft Cardio Centere Inc. ongeveer 5.400 mensen in dienst en heeft het 6 productie-, distributie- en technologiecentra over de hele wereld. Momenteel is CCI gespecialiseerd in 7 producten, waarvan de Pacemakers de meest bekende zijn.


Copyright - B•Talent
TEL : 0468 250 215