B•TALENT
over ons

“Niet iedereen kan een ster zijn, maar iedereen kan wel schitteren.”

Jeroen Bogaert .

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als arbeidspsycholoog. Dankzij een internationale loopbaan in HR consultancy, werving & selectie en talent management, weet ik wat werken is bij kleine en grote, lokale en internationale, privé- en overheidsorganisaties en kreeg ik een ruim zicht op de arbeidsmarkt. Sinds 2014 combineer ik het werk als HR Business Partner in de zorgsector met mijn zelfstandige activiteit als loopbaanbegeleider, talent coach en talent management consultant. Ik volgde diverse coaching opleidingen als aanvulling op mijn psychologische achtergrond.

Persoonlijke aanpak.

Ik gebruik doorgaans een luisterend oor, een scherp inzicht, een onderbouwde aanpak, een respectvolle curiositeit en een vleugje humor. Steeds op maat. Want jouw vraag verdient persoonlijke aandacht.

Positieve insteek.

De positieve psychologie of appreciative inquiry vormt de basis van mijn aanpak. Problemen zijn kansen. Wat je aandacht geeft groeit, dus focussen we op wat werkt, wat goed gaat, waar mensen goed in zijn en graag doen. We kijken samen vooruit.

Professionele partners.

Ik pas wetenschappelijk gebaseerde werkmethoden toe. Afhankelijk van je vraag betrek ik ook andere professionals.

Dialogisch – partner voor loopbaanbegeleiding
Luc Drieghe – Talent management consultant
Lieselot Nollet – HR professional & coach

Copyright - B•Talent
TEL : 0468 250 215