B•TALENT
GETUIGENISSEN

Als je in je loopbaan vooruit wil gaan, moet je daarom niet altijd blijven rechtdoor gaan.

Al een tijdje vroeg ik mij af of ik mijn job tot aan mijn pensioen wou doen. Kan ik nog doorgroeien of ga ik een andere richting uit? Jeroen pakte dit heel vriendelijk en persoonlijk aan. Ik voelde me steeds op mijn gemak. Hij luisterde en adviseerde mij. Hij liet mij zelf bepaalde dingen ontdekken over mijzelf en mijn job. Ik kreeg meer inzicht en kon daardoor kleine plannen maken om verdere stappen te zetten in mijn loopbaan en kreeg ik de moed om meer te communiceren op het werk. Bedankt voor de positieve ondersteuning Jeroen!

Julie

De loopbaanbegeleiding door Jeroen gaf me inzicht in wat ik echt belangrijk vind in een job. Alleen al door de stap naar deze coaching te zetten, had ik het gevoel weer zelf controle te krijgen. Een luisterend oor, gerichte vragen en concrete tips, zo hielp Jeroen me om duidelijk te benoemen waar ik energie uit put en waar m’n sterktes en valkuilen liggen.

Dirk

De loopbaan sessies bij Jeroen verliepen erg gemoedelijk. In een sfeer van vertrouwen en respect kreeg ik de kans om mijn verhaal te brengen waarmee ik nadien samen aan de slag kon gaan. Door de sessies kreeg ik meer inzicht in mijn huidig functioneren en kon ik zaken een betere plaats geven. Doorheen de gesprekken heeft Jeroen mij heel wat woorden gegeven en bepaalde zaken kunnen herkaderen waardoor ik op een andere manier achterom kijk en dit helpt me om mijn toekomstplan uit te zetten.”

Marc

“Het liefst wilde ik zo snel mogelijk een concreet antwoord op de vraag: “Wat nu?”. Maar Jeroen nam zijn tijd. Samen zochten we uit wat een job aantrekkelijk maakt voor mij en hoe ik binnen een organisatie functioneer. Op een rustige, luisterende manier legde Jeroen het bewustwordingsproces in mijn handen. Door diepe vragen en snelle analyses kreeg ik een spiegel voorgehouden. De sessies bij Jeroen hielpen mij om te zien wie ik door de jaren heen geworden ben. Je groeit door wat je doet, maar dat zie je niet altijd zelf. De coaching bevestigde me in mijn sterktes en evolutie.

Ruben
Copyright - B•Talent
TEL : 0468 250 215